Home
 
Agenda
Ouderbetrokkenheid
leerlingenraad
Links en publicaties
Al-Ghazali in beeld
Welkom

Welkom op de website van onze school: IBS Al-Ghazali.

De Islamitische basisschool Al-Ghazali is een Nederlandse basisschool op Islamitische grondslag. De Al-Ghazalischool maakt deel uit van de Stichting Islamitsch Onderwijs Rijnmond (SIPOR) en is de eerste islamitische basisschool die Nederland rijk is. 

Op deze website vindt u informatie over de school. Surf rustig rond en als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij geven u dan graag alle informatie en een rondleiding.

IBS Al-Ghazali
Van Lennepstraat 17
3027 SP Rotterdam
010 415 21 67
al-ghazali@sipor.nl
Directrice: Najiba Belah 


Actueel

Project SnoepRoute

De kern van dit project is: jeugd stimuleren om te helpen met het reduceren van zwerfafval. Een SnoepRoute is de route die een leerling aflegt van huis naar school en andersom. Voor elk uur dat ze opruimen, worden de leerlingen beloond met 25 'Snoepjes', wat gelijk staat aan 2,50 euro. Om het bewustzijn te vergroten, en een langetermijndoel te bewerkstelligen, wordt er gewerkt met de 4 R'en van duurzaamheid. De 4 R'en zijn: Reduceren, Repareren, Reflecteren en Recyclen. Dit project durt 15 weken en de leerlingen kunnen een bedrag verdienen van maximaal 1500 euro. De leerlingenraad heeft besloten om het geld te besteden aan materiaal voor buitenspel.


Digi Duif


Digitale leeromgeving


Disclaimer